גספצ'ו עם שרימפס ותבלינים אבוקדו
גספצ'ו עם שרימפס ותבלינים אבוקדו נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 259 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עגבניות שזיף, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. נסו מלפפון Gazpacho עם שרימפס להתענג, גספצ'ו עם שרימפס בגריל ואבוקדו, ו מרק אבוקדו עם פירות הדר-שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרק, לבשל שרימפס במים רותחים 2 דקות או עד שנעשה.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים; קוצצים שרימפס גס.
שלב 3/4 פלפל כוס ו 9 החומרים הבאים (באמצעות מיץ ירקות) בבלנדר; תהליך עד חלקה. מוסיפים שרימפס.
כדי להכין להתענג, לשלב 1/4 כוס פלפל ושאר החומרים. מרק מעולה עם תבלין.
לחם שום בגריל: מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
מברשת 4 (1-אונקיה) פרוסות לחם צרפתי עם 1 כף שמן זית.
מוסיפים לחם למחבת; מבשלים 1 1/2 דקות בכל צד. לשפשף טוסט עם צדדים לחתוך של שן שום חצוי.