קושימומחה
מוכן ב1 ש, 36 דק.
מנות95
ציון בריאות6
מגזין

גפילטע פיש לוף עם סלק-קרם חזרת

גפילטע פיש לוף עם סלק-קרם חזרת
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -36 דקות. אם יש לכם סלק, פפריקה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו גפילטע פיש עם סלק טרי חזרת, דג גפילטע פיש מעושן עם מיונז חזרת, ו דג גפילטע פיש מעושן עם רוטב לימון-חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. מעיל קל an8 1/2-by-4 1/2-by-2 3/4-מחבת כיכר עם בישול nonstick spray.In מחבת מטוגנת על אש בינונית, מחממת את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הגזר ואת הכרישה ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
הסר מהחום ולתת מגניב עבור 10 minutes.In הקערה של מערבל חשמלי מצויד עם מקצף שטוח, לשלב את הביצים ואת ארוחת מצות להכות על מהירות בינונית במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את המניה, דגים, תערובת גזר-כרישה, מלח, פלפל לבן וסוכר ומכים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
טפטף את מיץ הסיד מעל ומפזר עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
7
אופים עד ששיפוד עץ מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לכסות את המחבת עם רדיד אלומיניום לקרר בין לילה.בינתיים, במעבד מזון מצויד להב מתכת, לשלב את הקרם חזרת סלק לעבד עד מחית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
העברה לקערה קטנה, כיסוי ומקרר עד מוכן לשרת.הפוך את כיכר הלחם על מגש ולהרים את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מקשטים עם פרוסות לימון ופטרוזיליה ומלווים בקרם הסלק-חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
11
חותכים לפרוסות ומגישים.
12
משמש 8 עד 10.הפוך מראש טיפ: כיכר ניתן לעשות 2 ימים קדימה, מכוסה ומקורר.דיאן Rossen Worthington, Author, Serious Simple (Chronicle Books, 2002).

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו