גפילטע פיש לוף עם סלק-קרם חזרת
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -36 דקות. אם יש לכם סלק, פפריקה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו גפילטע פיש עם סלק טרי חזרת, דג גפילטע פיש מעושן עם מיונז חזרת, ו דג גפילטע פיש מעושן עם רוטב לימון-חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מעיל קל an8 1/2-by-4 1/2-by-2 3/4-מחבת כיכר עם בישול nonstick spray.In מחבת מטוגנת על אש בינונית, מחממת את שמן הזית.
מוסיפים את הגזר ואת הכרישה ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 5 עד 7 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב עבור 10 minutes.In הקערה של מערבל חשמלי מצויד עם מקצף שטוח, לשלב את הביצים ואת ארוחת מצות להכות על מהירות בינונית במשך כ 1 דקה.
מוסיפים את המניה, דגים, תערובת גזר-כרישה, מלח, פלפל לבן וסוכר ומכים עד מעורבב היטב.
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית.
טפטף את מיץ הסיד מעל ומפזר עם פפריקה.
אופים עד ששיפוד עץ מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לכסות את המחבת עם רדיד אלומיניום לקרר בין לילה.בינתיים, במעבד מזון מצויד להב מתכת, לשלב את הקרם חזרת סלק לעבד עד מחית.
העברה לקערה קטנה, כיסוי ומקרר עד מוכן לשרת.הפוך את כיכר הלחם על מגש ולהרים את המחבת.
מקשטים עם פרוסות לימון ופטרוזיליה ומלווים בקרם הסלק-חזרת.
משמש 8 עד 10.הפוך מראש טיפ: כיכר ניתן לעשות 2 ימים קדימה, מכוסה ומקורר.דיאן Rossen Worthington, Author, Serious Simple (Chronicle Books, 2002).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו