גפילטע פיש קלאסי
המתכון הקלאסי גפילטע פיש מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. והוא יספק כ 26 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ארוחת מצה, בקשו ממוכר הדגים לטחון את הדגים. בקש ממנו לשמור את הזנבות, ל-4 ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו מתאבן. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גפילטע פיש, גפילטע פיש אפוי, ו מתכון גפילטע פיש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העצמות השמורות, העור, וראשי דגים בסיר רחב, גדול מאוד עם כיסוי.
מוסיפים את המים ואת 2 כפיות המלח ומביאים לרתיחה.
פרוס 1 בצל בסיבובים ולהוסיף יחד עם 3 של גזר.
מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים במשך כ 20 דקות בעוד תערובת הדגים הוא להיות מוכן.
מניחים את דג הקרקע בקערה. במעבד מזון דק קוצצים את הבצלים הנותרים, את הגזר שנותר ואת גזר לבן; או לרכך אותם ביד.
מוסיפים את הירקות הקצוצים לדגי הקרקע.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, את כפית הנותרים של מלח, פלפל, ואת המים הקרים, ומערבבים ביסודיות. מערבבים מספיק ארוחת מצות כדי להפוך תערובת קלה, רכה לצורות סגלגלות, על 3 אינץ ' ארוך. קח את ראש הדג האחרון ודוחף את החלל עם תערובת דגים טחונים.
הסר מן הסיר את הבצל, עורות, ראש, ועצמות ולהחזיר את המניה לרתיחה. מניחים בעדינות את קציצות הדגים במניות הדגים הבוערות. כיסוי רופף ומבשל במשך 20 עד 30 דקות. לטעום את הנוזל בעוד הדגים מתבשלים ולהוסיף תיבול לפי הטעם. לנער את הסיר מעת לעת כך קציצות דגים לא מקל. כאשר גפילטע פיש מבושל, להסיר מהמים ולאפשר להתקרר לפחות 15 דקות.
באמצעות כפית מחוררת להסיר בזהירות את דג gefilte ולסדר על מגש. מסננים חלק מהמניות על הדגים, מצילים את השאר בקערה.
חותכים את הגזר מבושל לתוך סיבובים לחתוך באלכסון על 1/4 אינץ ' עבה.
מניחים גזר עגול על גבי כל קציצת גפילטע פיש.
שים את ראש הדג במרכז לקשט את העיניים עם גזר. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
מגישים עם sprig של פטרוזיליה חזרת.
Reprinted with permission from Jewish Cooking in America, by Joan Nathan. © 1998 Knopf
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.