קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות26
ציון בריאות2
מגזין

גפילטע פיש קלאסי

גפילטע פיש קלאסי
המתכון הקלאסי גפילטע פיש מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. והוא יספק כ 26 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ארוחת מצה, בקשו ממוכר הדגים לטחון את הדגים. בקש ממנו לשמור את הזנבות, ל-4 ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו מתאבן. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גפילטע פיש, גפילטע פיש אפוי, ו מתכון גפילטע פיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העצמות השמורות, העור, וראשי דגים בסיר רחב, גדול מאוד עם כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את המים ואת 2 כפיות המלח ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר את הקצף המצטבר.
4
פרוס 1 בצל בסיבובים ולהוסיף יחד עם 3 של גזר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים במשך כ 20 דקות בעוד תערובת הדגים הוא להיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מניחים את דג הקרקע בקערה. במעבד מזון דק קוצצים את הבצלים הנותרים, את הגזר שנותר ואת גזר לבן; או לרכך אותם ביד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את הירקות הקצוצים לדגי הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, את כפית הנותרים של מלח, פלפל, ואת המים הקרים, ומערבבים ביסודיות. מערבבים מספיק ארוחת מצות כדי להפוך תערובת קלה, רכה לצורות סגלגלות, על 3 אינץ ' ארוך. קח את ראש הדג האחרון ודוחף את החלל עם תערובת דגים טחונים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
הסר מן הסיר את הבצל, עורות, ראש, ועצמות ולהחזיר את המניה לרתיחה. מניחים בעדינות את קציצות הדגים במניות הדגים הבוערות. כיסוי רופף ומבשל במשך 20 עד 30 דקות. לטעום את הנוזל בעוד הדגים מתבשלים ולהוסיף תיבול לפי הטעם. לנער את הסיר מעת לעת כך קציצות דגים לא מקל. כאשר גפילטע פיש מבושל, להסיר מהמים ולאפשר להתקרר לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
באמצעות כפית מחוררת להסיר בזהירות את דג gefilte ולסדר על מגש. מסננים חלק מהמניות על הדגים, מצילים את השאר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
חותכים את הגזר מבושל לתוך סיבובים לחתוך באלכסון על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מניחים גזר עגול על גבי כל קציצת גפילטע פיש.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
שים את ראש הדג במרכז לקשט את העיניים עם גזר. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
מגישים עם sprig של פטרוזיליה חזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
15
Reprinted with permission from Jewish Cooking in America, by Joan Nathan. © 1998 Knopf

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.