קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות26
ציון בריאות2
מגזין

גפילטע פיש קלאסי

גפילטע פיש קלאסי
המתכון הקלאסי גפילטע פיש מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. והוא יספק כ 26 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ארוחת מצה, בקשו ממוכר הדגים לטחון את הדגים. בקש ממנו לשמור את הזנבות, ל-4 ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו מתאבן. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גפילטע פיש, גפילטע פיש אפוי, ו מתכון גפילטע פיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העצמות השמורות, העור, וראשי דגים בסיר רחב, גדול מאוד עם כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את המים ואת 2 כפיות המלח ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר את הקצף המצטבר.
4
פרוס 1 בצל בסיבובים ולהוסיף יחד עם 3 של גזר.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים במשך כ 20 דקות בעוד תערובת הדגים הוא להיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מניחים את דג הקרקע בקערה. במעבד מזון דק קוצצים את הבצלים הנותרים, את הגזר שנותר ואת גזר לבן; או לרכך אותם ביד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בשר טחוןבשר טחון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את הירקות הקצוצים לדגי הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, את כפית הנותרים של מלח, פלפל, ואת המים הקרים, ומערבבים ביסודיות. מערבבים מספיק ארוחת מצות כדי להפוך תערובת קלה, רכה לצורות סגלגלות, על 3 אינץ ' ארוך. קח את ראש הדג האחרון ודוחף את החלל עם תערובת דגים טחונים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
הסר מן הסיר את הבצל, עורות, ראש, ועצמות ולהחזיר את המניה לרתיחה. מניחים בעדינות את קציצות הדגים במניות הדגים הבוערות. כיסוי רופף ומבשל במשך 20 עד 30 דקות. לטעום את הנוזל בעוד הדגים מתבשלים ולהוסיף תיבול לפי הטעם. לנער את הסיר מעת לעת כך קציצות דגים לא מקל. כאשר גפילטע פיש מבושל, להסיר מהמים ולאפשר להתקרר לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
באמצעות כפית מחוררת להסיר בזהירות את דג gefilte ולסדר על מגש. מסננים חלק מהמניות על הדגים, מצילים את השאר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
חותכים את הגזר מבושל לתוך סיבובים לחתוך באלכסון על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
12
מניחים גזר עגול על גבי כל קציצת גפילטע פיש.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
שים את ראש הדג במרכז לקשט את העיניים עם גזר. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
מגישים עם sprig של פטרוזיליה חזרת.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
15
Reprinted with permission from Jewish Cooking in America, by Joan Nathan. © 1998 Knopf

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.