גרגנלי עם ראגו ברווז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 78 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 1252 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עגבניות משומר, ביצים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גרגנלי עם ראגו ברווז, גרגנלי עם חזיר בר ראגו, ו Spaccatelle עם ראגו ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף את חתיכות ברווז, להסיר את כל השומן הנראה ולהניח בצד עבור cicciolli. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
2
בתבשיל עבה או בתנור הולנדי, מחממים את שמן הזית עד שכמעט מעשנים מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את חתיכות הברווז במלח ופלפל ומבשלים עד חום מכל הצדדים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
הסר את חתיכות הברווז לצלחת ולהוסיף את הבצל, גזר, שום, סלרי ומרווה לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ברווז שלם
1/2 ענף רוזמרין
4
מוסיפים את היין, העגבניות ומניות העוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את חתיכות הברווז, ואז להנמיך את החום, לכסות, ומבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
6
הסר את חתיכות הברווז, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד עם למשוך את כל הבשר מעל העצמות. להחזיר את הבשר לסיר ומבשל חשפו 30 דקות, או עד עבה למדי. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מחלקים את בצק הפסטה מוכן לתוך 3 כדורים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
8
מגלגלים כל כדור אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
9
חותכים את הפסטה לריבועים של 2 אינץ', מגלגלים כל ריבוע סביב מתלה, בפינה לפינה, כדי ליצור נוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
10
מניחים את הגרגנלי על מגש סדין מכוסה בסולת, מכסים במגבת לחה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
11
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מניחים ראגו מספיק כדי מעיל אבל לא להציף את הפסטה ולזרוק על חום בינוני כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
זרוק את גרגנלי במים רותחים ומבשלים 2 דקות, עד עדין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
14
מסננים את הפסטה, שומרים את המים ומוסיפים את הפסטה לראגו. לזרוק על חום גבוה 2 דקות מעיל, הוספת התזה של מי בישול פסטה במידת הצורך כדי לשמור על הרוטב על עקביות נאותה. מחלקים את הפסטה בין 4 קערות פסטה מחוממות, גרגר Parmigiano מעל כל קערה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
16
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
17
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)