ריבועי Pumpernickel סלמון ומלפפון
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 64 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמיר, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. מתכונים דומים: סלמון מעושן ריבועי מלפפון, כריך סלמון מעושן על פומפרניקל, ו סלמון מעושן וגבינת עיזים על פומפרניקל-שיפון.
הוראות
לחם טחון דק במעבד מזון, ואז דופק עם חמאה ומלח עד בשילוב. הקש פירורים על החלק התחתון של 9 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה ואופים באמצע התנור עד העליון הוא פריך, 12 עד 15 דקות. קרום מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
להביא סיר כבד 4 ליטר שלושה רבעים מלאים מים מלוחים לרתיחה, ואז לחלוט סלמון טרי עד מבושל רק דרך, כ 10 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת לצלחת כדי להתקרר. לגרד ולהשליך את כל הבשר החום דק קוצצים הנותרים סלמון עלומה, העברה לקערה גדולה.
הסר כל בשר חום מסלמון מעושן. קוצצים דק סלמון מעושן ומערבבים לסלמון עלום יחד עם חמאה, שאלוט ומיץ לימון.
Beat שמנת בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי עד שהוא מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל לתוך סלמון. כפית סלמון מילוי מעל קרום pumpernickel, החלקה למעלה.
לזרוק מלפפון עם שמיר, ואז לפזר באופן שווה על מילוי סלמון, הקשה מעט כדי לעזור לדבוק. צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 8 שעות.
חותכים ל 36 ריבועים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.