קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

גרגרי עגבניות

גרגרי עגבניות
מתכון שיבולת שועל עגבניות מוכן בסביבות 1 שעה ו 5 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 326 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 129 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. אם יש לך בצל ירוק, בישול שיבולת שועל, גבינת צ'דר מעובד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גרגרי עגבניות, גרגרי עגבניות חמים, ו גרגרי עגבניות גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
2
בסיר, להביא את המים והחלב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את המלח ומוסיפים לאט את שיבולת השועל וחוזרים לרתיחה, מערבבים כל הזמן במשך 1 דקה. להפחית את החום, לכסות, ומבשלים 3 דקות. תוך ערבוב גריסים להוסיף את 1/2 כוס חמאה ומערבבים עד החמאה נמסה. מכסים ומבשלים 3 עד 5 דקות, או עד גריסים עבים ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום והנח בצד.
5
באמצעות מחבת, לטגן את הבצל בכף הנותרים של חמאה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את הגבינה המעובדת, אבקת שום, 1 1/2 כוסות צ ' דר, ובצל לחבית, ומערבבים עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את העגבניות ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים את שיבולת השועל לתבשיל משומן של 8 על 11 על 2 אינץ ' ואופים במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מפזרים נשאר 1 כוס גבינה על התבשיל במשך 5 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 29 דולר לבקבוק.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.