גרנולה טובה יותר
אם יש לך סירופ אגבה, מלח כשר, אגוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה, גרנולה Chunky Monkey (בננה שוקולד חמאת בוטנים גרנולה), ו גרנולה מפורקת / גרנולה בסיסית (ללא גלוטן).
הוראות
שלב 1 ביצה גדולה ומוכה לבן, 3 כוסות שיבולת שועל מיושנת, 1 1/2 כוסות אגוזים קצוצים (כגון שקדים, פיסטוקים, פקאנים, או אגוזי מלך), 1 1/2 כוסות שבבי קוקוס, 1/2 סירופ אגבה כוס, 1/4 כוס שמן זית או שמן קוקוס מחומם, 1/4 זרעי כוס, 2 כפות (שומשום) סוכר חום בהיר, 1/2 מלח כשר, ו 1/2 כפיות קינמון טחון בקערה גדולה; כדי לשלב.
פרושים על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים גרנולה, ערבוב כל 10 דקות, עד חום זהוב ויבש, 40-45 דקות.
בואו להתקרר על תבנית אפייה (זה יהיה פריך כפי שהוא מתקרר).
מערבבים ב 1 כוס דובדבנים יבשים או חמוציות.
לעשות קדימה: גרנולה יכול להתבצע 2 שבועות קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.