גרנולה פירות ואגוזים של קלמנטיין
גרנולה פירות ואגוזים של קלמנטיין יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 640 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לך וניל, משמש רסיס, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, פירות טרופיים Parfaits עם שוט אגוז וניל, ו עוגת קלמנטינה מלאה פירות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים שיבולת שועל, שקדים וקינמון. בקערה קטנה יותר, להקציף יחד דבש, שמן, וניל. מערבבים תערובת דבש לתוך תערובת שיבולת שועל עד מעורבב היטב.
תערובת מורחת במחבת אפייה משומנת קלות 12-על ידי 15 אינץ'.
אופים ב 350 רגיל או 325 תנור הסעה עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות. עם מרית מתכת רחבה, מערבבים גרנולה, גירוד צדדים ותחתית של מחבת. להפחית את החום ל 225 ולהמשיך לאפות 1 שעה, ערבוב מספר פעמים.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת, ואז לגרד לתוך מיכל אטום.
במיכל אטום קטן יותר, לשלב דובדבנים, חמוציות, משמשים.
אחסן פירות וגרנולה בטמפרטורת החדר עד שבועיים.
מוסיפים פירות יבשים בעת ההגשה.