גרנולה-תפוחים אפויים זנגביל
תפוחים אפויים גרנולה-ג'ינג'ר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם זנגביל גבישי, קינמון טחון, תפוחים jonagold, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחים אפויים עם גרנולה, תפוחים אפויים במיקרוגל עם גרנולה לשניים, ו תפוחים אפויים במיקרוגל עם גרנולה.
הוראות
חותכים תפוחים לשניים, חיתוך דרך גזע וקצוות תחתון. לגרוף את הליבה ואת עיסת, עוזב קליפה 3/4 אינץ'.
חותכים על 1/4 אינץ ' מהצד הנגדי של אפל, ויצרו בסיס שטוח.
מערבבים יחד חטיפי גרנולה כתושים ו-4 המרכיבים הבאים. תערובת כפית לתוך קליפות תפוחים, לחיצה בעדינות לארוז. סדר תפוחים במחבת 13-x 9 אינץ'.
יוצקים סיידר סביב תפוחים במחבת.
אופים ב 375 במשך 25 עד 45 דקות או עד תפוחים הם מכרז, צליעה פעמיים עם מיצי פאן.
מניחים תפוחים על צלחת הגשה.
מוסיפים שימורים למיצי פאן, ומבשלים, על אש בינונית גבוהה, תוך ערבוב כל הזמן, 5 עד 6 דקות או עד מעובה.
מגישים תפוחים עם רוטב חם ויוגורט יווני.
אגסים אפויים: תחליף 4 אגסים Bosc עבור תפוחים. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
הערה: זמני האפייה ישתנו מאוד בשל בשלות הפרי שלך. להתחיל לבדוק עבור doneness על ידי החדרת פיק עץ ישירות לתוך הפרי (לא תערובת גרנולה) לאחר 25 דקות של אפייה. מפרט עץ צריך להיות מסוגל לחדור את הפרי בקלות עם התנגדות קטנה. בישול יתר יוביל את הפרי לאבד את צורתו הטבעית ולהיות רגשני. למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו טבע עמק שיבולת שועל 'N דבש חטיף גרנולה קראנצ' י.