דאבל דקר דלעת פאי יוגורט קפה עוגה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פעמיים דקר עוגת פאי דלעת יוגורט קפה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך סוכר מגורען, יוגורט פשטידת דלעת, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: דאבל דקר דלעת פאי יוגורט קפה עוגה, לחם דלעת כפול דקר, ו דאבל דקר דלעת-עוגת קרמל.
הוראות
תנור חום כדי 177°. גריז 10 אינץ מחורץ צינור עוגה מחבת עם התקצרות; קמח קל.
בקערה גדולה, לנצח 1 1/3 כוסות סוכר ואת הביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעט מקציף.
מוסיפים חמאה מומסת, 1 כפית וניל והיוגורט; מערבבים עם כפית לשלב.
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח עם מקצף. מערבבים מרכיבים יבשים לתוך מרכיבים רטובים רק עד בשילוב.
בקערה קטנה, מערבבים יחד מרכיבים Streusel.
יוצקים שליש הבלילה עוגה למחבת.
מפזרים שליש תערובת streusel. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות.
אופים 1 שעה או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות.
מקום צלחת הגשה במהופך על מחבת; צלחת הפוכה ומחבת.
הסר מחבת. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה נוספת, מערבבים יחד אבקת סוכר ומספיק חלב כדי ליצור זיגוג עבה.
יוצקים זיגוג על עוגה מקוררת לחלוטין.
בואו לעמוד עד זיגוג מוגדר לפני חיתוך לפרוסות.