דבש דביק-כנפי עוף סויה
הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דבש דביק שום כנפי עוף, דבש דביק שום כנפי עוף, ו Sriracha דביק-כנפי עוף דבש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
יש לשטוף כנפי עוף יבש לטפוח.
הסר קצה ולהשליך; להפריד כל כנף במפרק ל 2 חתיכות.
מניחים כנפיים בצלחת רדודה ושופכים על רוטב הסויה, זנגביל, כוסברה, שום ומיץ לימון. לזרוק היטב מעיל; להשרות, בקירור, במשך 2 שעות.
הסר כנפיים מן המרינדה לטפוח יבש; העונה עם מלח ופלפל. במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, ממיסים את החמאה בשמן הזית. כאשר החמאה מפסיקה להקציף, מוסיפים את הדבש ואת כנפי העוף ומטגנים עד להשחמה בכל צד, על 5 דקות. המשך לבשל את הכנפיים, הופך אותם לעתים קרובות כדי לצפות אותם כמו זיגוג מפחית. מבשלים עד שהכנפיים דביקות ומבושלות דרך.
מקשטים עם שומשום ומגישים.