דבש זנגביל חזיר עם גזר ותפוחים
חזיר דבש-ג'ינג'ר עם גזר ותפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך מלח ופלפל, בשר חזיר, דבש, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. הציון הזה מוצק. נסו גזר ג'ינג'ר דבש, ג'ינג'ר וגזר מזוגג בדבש, ו גזר קלוי ג'ינג'ר דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים חזיר במלח ופלפל. שמן חם במחבת גדולה עם מכסה על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את המכרז ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, 8-10 דקות.
מוציאים חזיר לצלחת ומניחים בצד.
מחזירים את המחבת לאש בינונית ומוסיפים מיץ תפוחים, דבש וג ' ינג ' ר, מגרדים את כל החלקים השחומים בתחתית המחבת. מערבבים גזר. מחזירים חזיר למחבת, מקננים אותו לגזר. מנמיכים להתבשל, מכסים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את התפוחים, מכסים וממשיכים לבשל עד שהטמפרטורה הפנימית של החזיר מגיעה בין 145 מעלות צלזיוס (בינוני נדיר) ל -160 מעלות צלזיוס (בינוני) והגזר והתפוח רכים, כ -5 דקות.
מוציאים את החזיר מהמחבת ומניחים לנוח 5 דקות. בינתיים, תערובת גזר תפוח העונה עם מלח לפי הטעם. פורסים חזיר ומגישים עם גזר, תפוחים ורוטב מחבת.