דבש-מנדרינה ריבה
דבש-מנדרינה ריבה היא ללא גלוטן וצמחוני תבלין. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-60 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, דבש, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת שמן זית עם ריבה מנדרינה, מנדרינה דבש וריבת לימון מ ' בקרי דגנים מלאים, ו דבש מנדרינה לרסק (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את המנדרינות ולהסיר את הקליפה ברבעים. דק לחתוך את הקליפה לאורך, ואז בערך לקצוץ אותם לרוחב לחתיכות קטנות יותר.
מעבירים את הקליפה לסיר גדול ומוסיפים 2 כוסות מים וסודה לשתייה. מביאים לרתיחה על חום בינוני, לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד הקליפות התרככו, 15 דקות.
בינתיים, קוצצים בגסות את המנדרינות ומסירים כל זרעים.
מעבירים את המנדרינות למעבד מזון ודופק עד שהחתיכות נשברות אך עדיין עבות, בערך 8 פולסים.
הוסף את המנדרינות לסיר עם הקליפה. מערבבים את החמאה ואת הפקטין ומביאים את התערובת לרתיחה.
מוסיפים את הסוכר ואת הדבש ומחזירים את התערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה, תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים קשה במשך 1 דקה.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של המרמלדה עם כף מתכת קרה. מצקת את המרמלדה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.