דבש" קליפת עץ " ביסקוויטים
דבש" קליפת עץ " ביסקוויטים הוא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר מגורען, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ביסקוויטים מתובלים, עוגיות עץ חג המולד של ינשוף מושלג, ו אורנג'& ביסקוויטים עץ הל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
חותכים 2 גיליונות של נייר קלף לתחתית של מחבת גיליון 4 צדדית גדולה (17 על 13 על 1 אינץ').
דופק יחד קמח, אגוזי מלך, סוכר מגורען, סודה לשתיה, ומלח במעבד מזון עד אגוזים הם טחונים דק.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
לטאטא יחד דבש, ביצה, וניל, ואז להוסיף תערובת קמח ודופק רק עד הבצק מגיע יחד. (הבצק יהיה רך.)
מעבירים את הבצק לגיליון 1 של קלף חתוך (לא במחבת) ומכסים בגיליון השני.
התגלגל עם מערוך כדי להפיץ את הבצק באופן שווה בין הסדינים למלבן בגודל 15 על 11 אינץ ' בערך.
מעבירים את הבצק בקלף למחבת ולהסיר את הסדין העליון.
באמצעות מרית אופסט רטוב, להפיץ בצק בפינות מחבת לכסות קלף לחלוטין. החזקת סכין חיתוך לצדדים, לגרור קצה על הבצק בערך 1/2 אינץ ' במרווחים כדי ליצור קווים הדומים אלה על קליפת עץ.
מפזרים בצק באופן שווה עם סוכר turbinado.
אופים בשליש העליון של התנור עד שנקבע ויבש למגע, 20 עד 25 דקות. מגניב במחבת על מדף 5 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
הפעל סכין סביב קצה המחבת, ולאחר מכן להפוך את הקליפה על משטח עבודה. בטל קלף.
מקפלים קליפת חצי לאורכו, כך שהוא שובר עם קצוות לא אחידים. חזור עם כל חתיכה. לקרוע כל רצועה לרוחב 6 חתיכות.
מחלקים ביסקוויטים, הצדדים סוכר למעלה, בין2 דפי אפייה (ביסקוויטים עשויים לגעת).
אופים, החלפת מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד חום זהוב עמוק, 15 עד 25 דקות. (ביסקוויטים יהיה פריך לחלוטין כפי שהם מגניבים.)
ביסקוויטים לשפר בטעם אם אפוי 3 ימים קדימה ישמור במיכל אטום 1 שבוע.