דבש שיבולת שועל-עוגיות צימוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות דבש שיבולת שועל וצימוקים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו שיבולת שועל עם צימוקים ודבש, עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל צימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. Mist 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול. הכה את החמאה, שמן קנולה, דבש, ביצה, חמאת שקדים ותמצית וניל בקערה גדולה עם מיקסר עד בשילוב.
בקערה אחרת, לטאטא את החלב היבש, קמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה ומערבבים לשלב. מערבבים בשיבולת שועל וצימוקים.
כף כף כף גדוש של הבלילה על 2 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכנים.
אופים עד הזהב, על 12 דקות.
תן לעוגיות להתקרר 2 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר למדף להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל מכוסה באופן רופף עד 3 ימים.