הודו בטעם דבש ותפוח עם רוטב יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 565 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, פחות נתרן מרק עוף, חומץ סיידר, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: דבש-ברן הודו עם רוטב שמנת קרביים, סיידר תפוחים רוטב טורקיה, ו תפוח-בורבון הודו ורוטב.
הוראות
1
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מים
2
מערבבים סוכר ומים בסיר, ומבשלים 5 דקות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר מהחום; מערבבים מיץ, חומץ, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
פלפל
מיץ
מלח
4
מערבבים תערובת הודו ומיץ בשקית בישול גדולה בתנור. חותם; להשרות במקרר 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מיץ
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הסר מן התיק; להזמין 2 3/4 כוסות מרינדה. תשליך את שאריות המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
6
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מניחים הודו על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול או על מתלה להגדיר במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
טורקיה כולה
עצם
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת צלייה
מחבת ברוילר
8
אופים ב 325 במשך 3 שעות ו 10 דקות או עד רשם מדחום 180, צולה מדי פעם עם 2 כוסות מרינדה. (לכסות את טורקיה באופן רופף עם נייר כסף אם הוא מקבל חום מדי.)
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
רדיד אלומיניום
9
הסר טורקיה מהתנור. מכסים את טורקיה באופן רופף בנייר כסף; תנו לעמוד לפחות 10 דקות לפני גילוף. להיפטר מהעור.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
10
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
11
יוצקים טפטוף לתוך התיק; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה.
12
מסננים טפטוף לתוך סיר בינוני, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
מוסיפים 1/2 מרינדה כוס, מרק, ברנדי, ודבש למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ברנדי
מרק
דבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
שלב 1/4 כוס מרינדה וקמח; מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
15
מוסיפים לתערובת רוטב בסיר. מביאים לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים 15 דקות; מערבבים לעתים קרובות.