קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

דג Monkfish קלוי במחבת עם פטריות ובצל ירוק

דג Monkfish קלוי במחבת עם פטריות ובצל ירוק
דג מונקי קלוי במחבת עם פטריות וצדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמנת כבדה, פילה monkfish, פלפל טרי הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטריות קלויות שומשום וצדפות, דגי Monkfish מטוגנים עם פטריות בר בצל Cipollini, ו בצל ירוק מוקפץ, פטריות ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר עמיד, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שמתחילים להשחים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מוסיף את נורות בצל ירוק, שום, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים עד הבצל הירוק מתחיל להתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
5
מפזרים את הדגים עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
לשים את הדגים על גבי פטריות בצל ירוק ולהעביר את הסיר לתנור. צלוי עד הדג הוא פשוט עשה, 10 דקות עבור פילה עבה 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר את דג הנזיר מן הסיר ולשים את הסיר על גבי התנור.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את החלק העליון בצל ירוק ואת הקרם לסיר. הביאו לרתיחה והמשיכו להרתיח את הרוטב עד שהוא מתחיל להתעבות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מגישים את הדג עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
חלופות דגים: סטייקים דגים עבים כגון הליבוט או סלמון יחזיק מעמד היטב את פאן צלייה וטעם טעים עם רוטב זה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
וריאציה: מחבת קלוי Monkfish עם פטריות בר ובצל ירוק: השתמש 1 פאונד פרוס פטריות שיטאקה או 1 פאונד של פטריות בר מעורבות במקום פטריות רגילות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
MonkfishMonkfish
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
המלצת יין: המרקמים הבשרניים של דגי הנזיר והפטריות יוגשו היטב על ידי שרדונה בעל גוף מלא מקליפורניה או אוסטרליה. המנה אפילו ילך יפה עם יין אדום בהיר כגון פינו נואר מקליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
MonkfishMonkfish

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.