דג אפוי בתנור
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? דג אפוי בתנור יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 104 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 738 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם פלפל קאיין, הדגים, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. דג אפוי בתנור, דג אפוי בתנור, ו מקלות דגים אפויים בתנור דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים קמח ופלפל במים רדודים bowl.In קערה שנייה, לשלב ביצה water.In קערה שלישית, מערבבים קורנפלקס, גבינה וקיין.לדלות דגים בתערובת קמח, ולאחר מכן תערובת ביצים ומעיל עם פתיתי תירס.
מניחים פילה דגים על תבנית אפייה כי כבר מצופה תרסיס בישול nonstick.
אופים ב 218° במשך 10-15 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.