קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

דג בס בגריל עם סלסה טרופית

דג בס בגריל עם סלסה טרופית
זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו חתיכות בצל, חתיכות עגבניות, פילה בס ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו דג בס צ'יליאני עם סלסה מנגו בגריל, בס בגריל עם עגבניות ירוקות וסלסה אבטיח, ו סנאפר אדום בגריל עם סלסה פירות טרופיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 10 מרכיבים בקערה בינונית; לזרוק להתמזג. סלסה העונה עם מלח. צינה למזג טעמים, לפחות 1 שעה ועד 4 שעות, משליך מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
3
דגים מברשת עם שמן; מפזרים מלח ופלפל. גריל עד אטום במרכז, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
4
העבר לצלחות. למעלה עם סלסה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.