קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

דג וצ'יפס פריכים ופריכים

דג וצ'יפס פריכים ופריכים
דג וצ'יפס פריך הוא מנה עיקרית המתאימה ל-4 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -45 גרם חלבון , 79 גרם שומן , וסך הכל 1215 קלוריות . תמורת 4.25 דולר למנה , מתכון זה מכסה 38% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש אבקת אפייה, קנולה ועוד 2 כפיות שמן קנולן, מלח ופלפל, ותפוחי אדמה בצבע ראסט. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האירופית הזו. 98 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת מוצרי חלב ופסקטריאנית . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 97% . נסו את עוף צלוי ותפוחי אדמה עם ריבס צ'יפס קייל פריך , דג מולי קל (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) , ופילה דג גוואקמולי פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
2
הניחו תבנית אפייה בתנור לחימום מוקדם.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
3
בעזרת אביזר החיתוך של מעבד מזון או סכין, פרסו את תפוחי האדמה לפרוסות דקות בעובי של כ-1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מניחים שליש מתפוחי האדמה הפרוסים בכלי עם מים קרים ושומרים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
5
מניחים את 2/3 תפוחי האדמה הנותרים בקערה גדולה עם 2 כפיות שמן קנולה, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות (מופשרות, אם קפואות)חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6
הוציאו את תבנית האפייה מהתנור ורססו בתרסיס שמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
7
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית אפייה ואפים במשך 10 דקות, הופכים כל תפוחי אדמה ואפים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
8
בסיר בינוני חממו 3 כוסות שמן קנולה ל-360 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
9
בקערה גדולה מערבבים את שאר החומרים היבשים למעט 1/2 כוס קמח ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות (מופשרות, אם קפואות)חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
10
טורפים פנימה את מי הסודה.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מניחים את 1/2 כוס הקמח הנותרת בצלחת או בתבנית פאי ומתבלים במלח ופלפל. מטבלים את הדג האמנון בקמח, מנערים את העודפים, ואז מטבלים אותו בבלילה. מניחים בזהירות את הדג המטוגן בשמן החם. מטגנים במנות כדי לא לדחוס את הסיר במשך 6 דקות עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות (מופשרות, אם קפואות)חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
אמנוןאמנון
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
12
מוציאים לצלחת המתאימה לתנור מרופדת במגבות נייר או בשקית נייר חומה. חוזרים על הפעולה עם שאר הפילטים. בזמן טיגון הטילפיה הנותרת, שמרו את הפילטים המבושלים חמים בתנור שחומם מראש ל-125 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
13
מגישים מיד עם צ'יפס ורוטב טרטר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
14
שלבו את כל החומרים בקערה קטנה וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)