דג וצ'יפס פריכים ופריכים
דג וצ'יפס פריך הוא מנה עיקרית המתאימה ל-4 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -45 גרם חלבון , 79 גרם שומן , וסך הכל 1215 קלוריות . תמורת 4.25 דולר למנה , מתכון זה מכסה 38% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש אבקת אפייה, קנולה ועוד 2 כפיות שמן קנולן, מלח ופלפל, ותפוחי אדמה בצבע ראסט. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האירופית הזו. 98 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת מוצרי חלב ופסקטריאנית . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 97% . נסו את עוף צלוי ותפוחי אדמה עם ריבס צ'יפס קייל פריך , דג מולי קל (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) , ופילה דג גוואקמולי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות פרנהייט.
הניחו תבנית אפייה בתנור לחימום מוקדם.
בעזרת אביזר החיתוך של מעבד מזון או סכין, פרסו את תפוחי האדמה לפרוסות דקות בעובי של כ-1/4 אינץ'.
מניחים שליש מתפוחי האדמה הפרוסים בכלי עם מים קרים ושומרים לשימוש נוסף.
מניחים את 2/3 תפוחי האדמה הנותרים בקערה גדולה עם 2 כפיות שמן קנולה, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים לציפוי.
הוציאו את תבנית האפייה מהתנור ורססו בתרסיס שמן.
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית אפייה ואפים במשך 10 דקות, הופכים כל תפוחי אדמה ואפים עוד 10 דקות.
בסיר בינוני חממו 3 כוסות שמן קנולה ל-360 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה מערבבים את שאר החומרים היבשים למעט 1/2 כוס קמח ומתבלים במלח ופלפל.
טורפים פנימה את מי הסודה.
מניחים את 1/2 כוס הקמח הנותרת בצלחת או בתבנית פאי ומתבלים במלח ופלפל. מטבלים את הדג האמנון בקמח, מנערים את העודפים, ואז מטבלים אותו בבלילה. מניחים בזהירות את הדג המטוגן בשמן החם. מטגנים במנות כדי לא לדחוס את הסיר במשך 6 דקות עד להזהבה.
מוציאים לצלחת המתאימה לתנור מרופדת במגבות נייר או בשקית נייר חומה. חוזרים על הפעולה עם שאר הפילטים. בזמן טיגון הטילפיה הנותרת, שמרו את הפילטים המבושלים חמים בתנור שחומם מראש ל-125 מעלות צלזיוס.
מגישים מיד עם צ'יפס ורוטב טרטר בצד.
שלבו את כל החומרים בקערה קטנה וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.