דג וצ'יפס קלאסי
המתכון הקלאסי דגים וצ'יפס יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 20 דקות. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 608 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן qtvegetable, תפוחי אדמה, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה מ לסעוד ומנה יש 15 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. עם כפית מתכונים דומים: דג וצ'יפס קלאסי, סלט טונה מותאם לעוז, ו שרימפס ואספרגוס (מ Allrecipes.com).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בקערה בגודל בינוני של מים קרים. בקערת ערבוב בינונית נפרדת, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל. מערבבים את החלב והביצה; מערבבים עד שהתערובת חלקה.
בואו תערובת לעמוד במשך 20 דקות.מחממים את השמן בסיר גדול או טיגון עמוק ל 350 מעלות FFry את תפוחי האדמה בשמן החם עד שהם רכים.
לנקז אותם על מגבות נייר.לדלות את הדגים בבלילה, חתיכה אחת בכל פעם, ולמקם אותם בשמן החם. מטגנים עד הדג הוא חום זהוב. במידת הצורך, להגדיל את החום כדי לשמור על 350 מעלות F (175 מעלות C) טמפרטורה.
מסננים היטב על מגבות נייר.