דג וצ'יפס קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים וצ'יפס קלאסי. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . אם יש לך חלב, פילה בקלה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו דג וצ'יפס קלאסי, דג וצ'יפס קלאסי (מותאם מ Allrecipes.com), ו דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בקערה בגודל בינוני של מים קרים. בקערת ערבוב בינונית נפרדת, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל. מערבבים את החלב והביצה; מערבבים עד שהתערובת חלקה.
בואו תערובת לעמוד במשך 20 דקות.
מחממים את השמן בסיר גדול או במחבת חשמלית ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מטגנים את תפוחי האדמה בשמן החם עד שהם רכים.
לדלות את הדגים בבלילה, חתיכה אחת בכל פעם, ולמקם אותם בשמן החם. מטגנים עד הדג הוא חום זהוב. במידת הצורך, להגדיל את החום כדי לשמור על 350 מעלות F (175 מעלות C) טמפרטורה.
מסננים היטב על מגבות נייר.
מטגנים את תפוחי האדמה שוב במשך 1 עד 2 דקות עבור crispness הוסיף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.