דג פלסטלינה ותפוחי אדמה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, פילה דגים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דג חימר ותפוחי אדמה, דג חרסית, ו טופו Claypot עם פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מרתיחים את פרוסות תפוחי האדמה במים מלוחים עד שהם לא מבושלים לגמרי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
לנקז ולהניח בצד. משמנים קומקום או אפייה עם שמן זית ומניחים את הדג בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
בקערה בינונית, להקציף יחד את 1/4 כוס שמן זית, שום, טימין, לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הבצל, העגבניות, הזיתים ותפוחי האדמה. זרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
יוצקים את ויניגרט וירקות על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריט
7
אופים בתנור עד דגים מבושלים דרך, כ 15 דקות. בינתיים, לצחצח את מגורי לימון חשופים עם קצת שמן זית, במחבת גריל קטן, גריל את סעיפי לימון לרבעים רק כדי לתת רמז של צבע חרוך.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.