דג חרב ממולא ים תיכוני
דג חרב ממולא ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1093 קלוריות, 104 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. גשו לסופר וקנו שן שום, שמן זית, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג חרב ממולא ים תיכוני, דג חרב ממולא ים תיכוני, ו דג חרב ים תיכוני.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ואח שמן קל.
חותכים חריץ בסטייק כדי ליצור כיס פתוח בצד only.In כוס. מערבבים יחד 1 כף שמן זית ומיץ לימון; מברשת על שני הצדדים של דגים. הגדר aside.In מחבת קטנה, חום 1 כפית שמן זית ושום על חום בינוני.מבשלים תרד בשמן עד רק נבול.
להסיר מהחום, ודברים לתוך הכיס.
מניחים פטה בכיס מעל תרד.מסדרים דגים על גריל ומבשלים 5-6 דקות.להתהפך ולהמשיך לבשל עד מבושל דרך. אל תבשל יותר מדי.