דג חרב ממולא ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1093 קלוריות, 104 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. גשו לסופר וקנו שן שום, שמן זית, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג חרב ממולא ים תיכוני, דג חרב ממולא ים תיכוני, ו דג חרב ים תיכוני.
הוראות
1
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ואח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
חותכים חריץ בסטייק כדי ליצור כיס פתוח בצד only.In כוס. מערבבים יחד 1 כף שמן זית ומיץ לימון; מברשת על שני הצדדים של דגים. הגדר aside.In מחבת קטנה, חום 1 כפית שמן זית ושום על חום בינוני.מבשלים תרד בשמן עד רק נבול.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
צרור תרד טרי (בערך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להסיר מהחום, ודברים לתוך הכיס.
4
מניחים פטה בכיס מעל תרד.מסדרים דגים על גריל ומבשלים 5-6 דקות.להתהפך ולהמשיך לבשל עד מבושל דרך. אל תבשל יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.