קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

דג חרב מעושן חם עם צדפה לבנה-רוטב שום-פטרוזיליה

דג חרב מעושן חם עם צדפה לבנה-רוטב שום-פטרוזיליה
דג חרב מעושן חם עם צדפה לבנה-רוטב שום-פטרוזיליה דורש מסביב 15 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . אם יש לכם חמאה, מלח כשר, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: סטייקים דג חרב עם רוטב לימון ופטרוזיליה, שום ורוטב חריף תוסס, ו בקלה מעושן ברוטב פטרוזיליה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור דג החרב: מערבבים יחד 8 כוסות מים, מלח, סוכר ופלפל בסיר עמוק. מביאים לרתיחה רק כדי להמיס את המלח והסוכר; מגניב לחלוטין. הטביעו את דג החרב במי מלח. להכניס למקרר במשך 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
דג חרבדג חרב
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר את דג החרב מן המלח ולשטוף היטב מתחת למים קרים. לטפוח יבש ולאפשר אוויר יבש לפחות 1 שעה. החיצוני של הדג צריך להרגיש דביק למגע לפני העישון.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
הכן מעשן עם שבבי מייפלווד לטמפרטורה פנימית של 200 עד 225 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
מברישים את הדג בקלילות עם שמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. עשן את הדג במשך כ 2 שעות, הוספת צ ' יפס דרך השעה הראשונה לפי הצורך. אתה יכול לשמור על הוספת צ ' יפס השעה השנייה אם אתה מעדיף טעם מעושן הרבה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מעבירים את הדג המעושן למגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
דגים מעושניםדגים מעושנים
1
הסר את הבשר ממחצית הצדפות וקוצצים בערך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
מחממים את שמן קנולה בסיר בינוני על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את השום וצ ' ילה ומבשלים כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4
מוסיפים את הצדפות הקצוצות ומבשלים, מערבבים, עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
5
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את כל הצדפות, מכסים את הסיר ומבשלים, מנענעים את המחבת מדי פעם, עד שהצדפות נפתחות, 5 עד 10 דקות. מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה קצוצה וגרידת לימון. טעם, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8
יוצקים את הרוטב מעל ומסביב לדג החרב המעושן, ומפזרים את עלי הפטרוזיליה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
דג חרבדג חרב
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.