קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

דג-חרב צלוי ברוטב פלפל אדום משחי-חמאה

דג-חרב צלוי ברוטב פלפל אדום משחי-חמאה
גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: זנב לובסטר צלוי עם רוטב חמאה מצחין, סלמון צלוי ברוטב פלפל אדום מתוק, ו דג חרב צלוי א לה ניסואז.

הוראות

1
טיפ: אם משתמשים ברוילר, מבשלים את הדג במשך 4 דקות בצד הראשון ובמשך 6 דקות לאחר הפנייה. אם משתמשים בגריל, הפוך את זה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מחממים את המטאטא עם המתלה קרוב ככל האפשר למקור החום, או מחממים גריל גז, מכוסה, עד גבוה. מסדרים את סטייקים דגים ב 9x13 אינץ ' nonreactivedish.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מערבבים את השמן, שום טחון, פתיתי צ ' ילה, חצי פטרוזיליה, מיץ לימון, וכמות נדיבה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
יוצקים את התערובת על הדגים ולהשתמש באצבעות שלך כדי לצפות את הסטייקים עם זה. ממיסים את החמאה במחבת אי-בריאה בגודל 12 אינץ ' על חום בינוני, וכאשר חם מבעבע, מפחיתים את החום לרמה בינונית נמוכה. מבשלים את החמאה בעדינות, עד מוצקי החלב מתחילים להפוך חום זהוב בהיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את השום פרוס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא הופך זהוב, עוד 2 עד 3 דקות; לא לתת שום או מוצקים חמאה לשרוף. מערבבים בפלפלים וצלפים ולאחר מכן להעביר את המחבת למבער קר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מפזרים את שני הצדדים של הדג במלח ומניחים את סטייקים הדגים על מחבת מטלית קרה או על הגריל החם. לצלות או לצלות את הדג, הופך פעם אחת, עד זהוב משני הצדדים מבושל דרך אבל עדיין עסיסי, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מעבירים את הדג לצלחת מנה מחוממת. מחממים את הרוטב על חום בינוני עד רוחש שלה. מערבבים בחומץ בלסמי, הפטרוזיליה הנותרת, ופלפל שחור לפי הטעם. כאשר חם, כפית תערובת זו על גבי הדגים ומגישים מיד. וריאציות סטייקים הליבוט מהווים תחליף מצוין לדג החרב.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
סטייקים הליבוטסטייקים הליבוט
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
דג חרבדג חרב
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
קלוריות
1
540, שומן
2
41, קלוריות שומן
1
370, שומן רווי
2
15, חלבון
3
31, שומן חד רווי
4
21, פחמימות
5
820, כולסטרול
6
105, סיבים
7
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
9, שומן רב בלתי רווי
2
4, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.