דג-חרב צלוי ברוטב פלפל אדום משחי-חמאה
גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: זנב לובסטר צלוי עם רוטב חמאה מצחין, סלמון צלוי ברוטב פלפל אדום מתוק, ו דג חרב צלוי א לה ניסואז.
הוראות
טיפ: אם משתמשים ברוילר, מבשלים את הדג במשך 4 דקות בצד הראשון ובמשך 6 דקות לאחר הפנייה. אם משתמשים בגריל, הפוך את זה.
מחממים את המטאטא עם המתלה קרוב ככל האפשר למקור החום, או מחממים גריל גז, מכוסה, עד גבוה. מסדרים את סטייקים דגים ב 9x13 אינץ ' nonreactivedish.
מערבבים את השמן, שום טחון, פתיתי צ ' ילה, חצי פטרוזיליה, מיץ לימון, וכמות נדיבה של פלפל.
יוצקים את התערובת על הדגים ולהשתמש באצבעות שלך כדי לצפות את הסטייקים עם זה. ממיסים את החמאה במחבת אי-בריאה בגודל 12 אינץ ' על חום בינוני, וכאשר חם מבעבע, מפחיתים את החום לרמה בינונית נמוכה. מבשלים את החמאה בעדינות, עד מוצקי החלב מתחילים להפוך חום זהוב בהיר, על 2 דקות.
מוסיפים את השום פרוס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא הופך זהוב, עוד 2 עד 3 דקות; לא לתת שום או מוצקים חמאה לשרוף. מערבבים בפלפלים וצלפים ולאחר מכן להעביר את המחבת למבער קר.
מפזרים את שני הצדדים של הדג במלח ומניחים את סטייקים הדגים על מחבת מטלית קרה או על הגריל החם. לצלות או לצלות את הדג, הופך פעם אחת, עד זהוב משני הצדדים מבושל דרך אבל עדיין עסיסי, על 10 דקות בסך הכל.
מעבירים את הדג לצלחת מנה מחוממת. מחממים את הרוטב על חום בינוני עד רוחש שלה. מערבבים בחומץ בלסמי, הפטרוזיליה הנותרת, ופלפל שחור לפי הטעם. כאשר חם, כפית תערובת זו על גבי הדגים ומגישים מיד. וריאציות סטייקים הליבוט מהווים תחליף מצוין לדג החרב.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.