דג טמפורה בסגנון באחה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1554 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אורגנו מקסיקני, חרדל, פילה כריש צעיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: טאקו דגים טמפורה בסגנון באחה, טאקו דגים בסגנון באחה, ו טאקו דגים בסגנון באחה.
הוראות
1
כדי להפוך את המרינדה, בקערה גדולה, לשלב את 1 1/2 כוסות מים, מיץ ליים, שום, צ ' ילי, אורגנו, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
תלת עצות, גזוז
פחיות) מרק עוף דל נתרן
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הוסף את רצועות הדגים ולתת לרבד במשך 20 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
כדי להפוך את הבלילה טמפורה, בקערה נפרדת, לטאטא יחד את מי הקרח וחרדל. מערבבים בעדינות את הקמח, אבל לא overmix; כמה גושים קטנים הם בסדר. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
לנקז את חתיכות כריש וללטף אותם יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
כריש
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
יש צלחת מרופדת עם מגבות נייר מוכן. בסיר גדול, כבד תחתית, חום לפחות 2 עד 3 אינץ ' של שמן על חום בינוני עד שהוא מגיע 182° על מדחום עמוק שומן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הסר את הבלילה מהמקרר ומערבבים פעם נוספת. לדלות את חתיכות דגים בבלילה, כמה בכל פעם, כדי מעיל שווה. זרוק אותם בשומן חם, 2 חתיכות בכל פעם, הוספת 2 חתיכות יותר כל 30 שניות (מטגנים לא יותר מ 4 חתיכות בכל פעם). לפקח על הטמפרטורה של השמן החם לאורך הטיגון, לתת את השמן לחזור לטמפרטורה הנכונה, אם יש צורך, בין קבוצות; כדי להבטיח פריכות, זה חייב להישאר קבוע 182° כדי380. אם נמוך מדי, הדג יהיה שמנוני; אם חם מדי, החלקים ישרפו.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מטגנים אותם עד פריכים, חום זהוב בהיר, וצפים בשמן, על 2 1/2 דקות לכל אצווה. עם רחפן בסדר רשת, להעביר את טמפורה דגים לצלחת נייר-מגבת מצופה לספוג את השמן העודף. חזור עם חתיכות הדגים שנותרו. במהלך הטיגון, הקפד להסיר כל חתיכות של הבלילה הצפה, או שהם ישרפו ולהכהות את השמן, אשר יעביר טעם שרוף לטמפורה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Skimmer
8
מגישים באופן מיידי.
9
כדי לשרת, להניח את טורטיות זה לצד זה, פנים פתוחות חופפים על מגש. מחלקים את סלט הכרוב ומילוי שווה בין טורטיות העליון עם סלסה ומקשטים. תפוס, לקפל, ולאכול מיד. או לבנות טאקו משלך: להניח טורטייה, פנים פתוחות, ביד אחת. כפית על סלט כרוב, ואז מילוי, העליון עם סלסה, לקפל, ולאכול מיד.
הוא מחברם של עשרה ספרים עם כמעט 1 מיליון עותקים בדפוס, כולל טאקו, ספר צ ' ילה הגדול, ספר הסלסה הגדול, וקויוטי קפה. מארק עובד כיום בייעוץ קולינרי בינלאומי ומתגורר בסנטה פה, ניו מקסיקו.בנג ' מין הארגט (באנגלית: Benjamin Hargett) הוא שף חובב נסיעות שבישל באירופה, קריבין, מקסיקו וארצות הברית, שם עבד עם מארק מילר בקויוטי קפה במשך שנים רבות.