דג טרוטה עם אורז בר
טרוטה טרופה עם אורז בר היא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 427 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טריזי לימון, מלח, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה נהדר. מתכונים דומים: טרוטה מטוגנת עם שקדים ופטרוזיליה, פורל מטוגן ברוטב חמאת פקאן, ו פורל עם אורז בר, Radicchio, ומתכון תפוזים.
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה, פטריות, ושום; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות.
מוסיפים מים ואורז; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 50 דקות או עד שהאורז רך; מסננים. מערבבים 1/2 כפית מלח ופלפל שחור. להפריש, ולשמור על חם.
שלב קמח הבא 3 מרכיבים במנה רדודה; מערבבים היטב. פילה טרוטה Dredge בתערובת קמח.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם; מוסיפים 2 כפיות שמן שנותרו.
מוסיפים פילה למחבת; מבשלים בקבוצות 2 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מחלקים תערובת אורז באופן שווה בין 4 צלחות הגשה, ומעל כל אחד עם פילה 1.