דג-ים מעושן וקונדיס עשב
דגים מעושנים וקונדיס עשב הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, תפוחי אדמה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו דגי האדוק כפולים, האדוק מעושן מוקרם, ו מרק חמור ים מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 191° (190C).
מניחים את האדוק מעושן בתבנית אפייה עם 3 כפות מים. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים במשך 15 דקות, עד מחומם דרך. לחשוף ולתת מגניב, ואז להתפורר לחתיכות.
מערבבים את האדוק המתפורר, פירה, בצל ירוק, פטרוזיליה, גרידת לימון ומיץ, וחרדל יחד בקערה. מתבלים במלח ופלפל.
מחלקים את התערובת לתוך 12 עוגות.
מניחים את הקמח בצלחת קטנה, הביצה המוכה באחרת, ואת פירורי הלחם בצלחת שלישית.
מגלגלים כל עוגת דגים בקמח, ואז לטבול לתוך הביצה, ואת המעיל עם פירורי הלחם.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית. בקבוצות, מוסיפים את העוגות ומבשלים כ 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;