דג מצופה בקארי
הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. אם יש לכם לחם, משחת קארי קורמה, סיד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: דג מצופה טורטיה, דג דיז'ון מצופה בדג, ו דג מצופה לחם.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
שים את הלחם בקערה של מעבד מזון וwizz עד שיש לך פירורים מחוספסים.
מוסיף את הדבק קארי ו יז שוב עד הפירורים הם בסדר למדי מצופה באופן שווה את הדבק קארי.
שים את פילה דגים על תבנית אפייה או מגש, העונה משני הצדדים, ואז לגרר את גרידת חצי סיד על גבי. בעדינות ללחוץ את פירורי להדביק קארי על גבי הדג, ואז לאפות עד הדג מבושל דרך ואת ציפוי פריך וזהוב, על 7 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.