דג סנדל אפוי עם שמיר וקרם צלפים
דג סנדל אפוי עם שמיר וקרם צלפים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. אם יש לך מלח ופלפל טחון, שמנת, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דג סנדל אפוי עם שמיר וקרם צלפים, דג סנדל אפוי עם חמאת עשבי תיבול, ו שמיר-קרם קפר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום מעיל עם שמן זית.
מסדרים פילה פלאונדר על תבנית אפייה מוכנה ומתבלים במלח ופלפל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות ומפזרים באופן שווה עם שמיר. המשך לאפות עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 2 דקות יותר.
מערבבים שמנת חמוצה, צלפים, וגלידת לימון בקערה; מתבלים במלח.
מגישים דגים עם פרוסות לימון ורוטב צלפים שמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.