קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

דג צלוי עם איולי לימון

דג צלוי עם איולי לימון
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מיונז, פלפל קאיין, קורנית, וכמה דברים אחרים להכין היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו איולי לימון-הרב, מרק דגים עם איולי לימון, ו עוף עשב לימון צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן. מסדרים את פרוסות הלימון במחבת קלייה קטנה וטפטוף עם 1 כף השמן. צלוי 8 סנטימטרים מהחום עד השחמה קלה. דק קוצצים 2 של פרוסות לימון, הסרת כל בורות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מעבירים את לימון טחון לקערה קטנה; מערבבים את המיונז ואת קאיין ואת העונה איולי עם מלח ופלפל. פזר את ענפי הקורנית על פרוסות הלימון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
איוליאיולי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
לעשות שלושה 1/2 אינץ ' -חתכים עמוקים בעור של כל פילה בס ים להחליק עלה דפנה לתוך כל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
SeabassSeabass
4
מניחים את העור דגים בצד במחבת צלייה טפטוף עם השמן שנותר; העונה עם מלח ופלפל. לצלות במשך 10 עד 12 דקות, עד העור הוא השחמה פריך הדג מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
להעביר את הדגים ולימונים לצלחות; להשליך את זרעי הקורנית ועלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
יוצקים כל מיצים שהצטברו לתוך איולי, מערבבים היטב ומגישים עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס