קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות5
ציון בריאות42
מגזין

דג קריבי עם סלסת מנגו

דג קריבי עם סלסת מנגו
דגים קריביים עם סלסן מנגו הוא פסקטריאן מנה עיקרית. מתכון זה מכין 5 מנות עם 298 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית שחורה, פפריקה, מנגו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה אופייני למטבח המרכז אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 91%. ציון זה הוא עצום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פילה קריבי עם סלסת מנגו, טאקו דגים מעושנים עם סלסה קריבית, ו טאקו שרימפס קריבי עם סלסת מנגו.

הוראות

1
מערבבים יחד את הפפריקה, אבקת הקארי, הכמון, פלפל אנגלי, ג ' ינג ' ר, כוסברה, מלח, פלפל שחור, שומר ופלפל קאיין בקערה; הניחו את תערובת התבלינים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת קאריאבקת קארי
כוסברה.כוסברה.
תערובת תיבולתערובת תיבול
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פפריקהפפריקה
שומרשומר
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
כמוןכמון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בקערה זורקים קלות את המנגו, האננס, הפלפל האדום, השעועית השחורה, הבצל האדום והכוסברה בקערה; יוצקים מיץ ליים על תערובת המנגו, וזורקים שוב. מכסים את הקערה, ומכניסים למקרר לצינון, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
שעועית שחורהשעועית שחורה
מיץ לייםמיץ ליים
אננסאננס
בצל אדוםבצל אדום
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מנגומנגו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מקציפים יחד את הביצה והחלב בקערה. בקערה רדודה נפרדת מערבבים את פירורי הפנקו עם קוקוס. מערבבים כ -1 כף מתערובת התבלינים, או לפי הטעם, לתערובת פירורי הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבולתערובת תיבול
קוקוסקוקוס
פאנקו.פאנקו.
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית. טובלים פילה אמנון בתערובת הביצים, ואז לוחצים בעדינות לתערובת פירורי הפנקו כדי לצפות את שני צידי הפילטים.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
שמן זיתשמן זית
פאנקו.פאנקו.
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מברישים את כל הפירורים הרופפים ואז מניחים את הפילטים בשמן החם. מטגנים במחבת עד שהדג אטום מבפנים וחום זהוב בחוץ, 3 עד 5 דקות לכל צד או לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מגישים עם סלסה מנגו.
מרכיבים שתצטרך
מנגומנגו
סלסהסלסה

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית שחורה, שטוף סחוט (אופציונלי)שעועית שחורה, שטוף סחוט (אופציונלי)1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה0חתיכות טופי הית' ברפלפל קאיין (אופציונלי)פלפל קאיין (אופציונלי)2חתיכות טופי הית' ברבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות1תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה0חתיכות טופי הית' ברזרעי שומר קרקע (אופציונלי)זרעי שומר קרקע (אופציונלי)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה2חתיכות טופי הית' ברallspice הקרקעallspice הקרקע1אוראו ממולאים כפוליםכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ ליים טרימיץ ליים טרי1קלוף מנגו, זרע וחתוך לקוביותקלוף מנגו, זרע וחתוך לקוביות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'12 כפיות אבקת שוםשמן זית, או לפי הצורךשמן זית, או לפי הצורך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו12 כפיות אבקת שוםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראננס טרי קצוץאננס טרי קצוץ1פלפל אדום, קצוץפלפל אדום, קצוץ1בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה אמנוןפילה אמנון12 כפיות אבקת שוםקוקוס מיובש ולא ממותק, או לטעום (אופציונלי)קוקוס מיובש ולא ממותק, או לטעום (אופציונלי)

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הפרג מונטריי פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
פופי מונטריי פינו נואר
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.