דגים קריביים עם סלסן מנגו הוא פסקטריאן מנה עיקרית. מתכון זה מכין 5 מנות עם 298 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית שחורה, פפריקה, מנגו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה אופייני למטבח המרכז אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 91%. ציון זה הוא עצום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פילה קריבי עם סלסת מנגו, טאקו דגים מעושנים עם סלסה קריבית, ו טאקו שרימפס קריבי עם סלסת מנגו.
הוראות
1
מערבבים יחד את הפפריקה, אבקת הקארי, הכמון, פלפל אנגלי, ג ' ינג ' ר, כוסברה, מלח, פלפל שחור, שומר ופלפל קאיין בקערה; הניחו את תערובת התבלינים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
פלפל שחור
אבקת קארי
כוסברה.
תערובת תיבול
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פפריקה
שומר
ג ' ינג ' ר
כמון
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בקערה זורקים קלות את המנגו, האננס, הפלפל האדום, השעועית השחורה, הבצל האדום והכוסברה בקערה; יוצקים מיץ ליים על תערובת המנגו, וזורקים שוב. מכסים את הקערה, ומכניסים למקרר לצינון, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
שעועית שחורה
מיץ ליים
אננס
בצל אדום
עלי וגבעולי כוסברה
מנגו
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מקציפים יחד את הביצה והחלב בקערה. בקערה רדודה נפרדת מערבבים את פירורי הפנקו עם קוקוס. מערבבים כ -1 כף מתערובת התבלינים, או לפי הטעם, לתערובת פירורי הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול
קוקוס
פאנקו.
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית. טובלים פילה אמנון בתערובת הביצים, ואז לוחצים בעדינות לתערובת פירורי הפנקו כדי לצפות את שני צידי הפילטים.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנון
שמן זית
פאנקו.
רצועת קליפת לימון
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מברישים את כל הפירורים הרופפים ואז מניחים את הפילטים בשמן החם. מטגנים במחבת עד שהדג אטום מבפנים וחום זהוב בחוץ, 3 עד 5 דקות לכל צד או לפי הצורך.
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הפרג מונטריי פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.