קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות77
מגזין

דג שבת מרוקאי

דג שבת מרוקאי
דג שבת מרוקאי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 271 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם פלפל קאיין, מים, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דג מרוקאי ממאן, דגים ותפוחי אדמה מרוקאים, ו דגים מרוקאים-5 נקודות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שכבת פלפלים אדומים פרוסים ועגבניות פרוסות בתחתית צלחת אפייה. מסדרים את פילה אמנון על גבי הירקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
פלפל אדוםפלפל אדום
ירקירק
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מערבבים את הפפריקה, מרק עוף, קאיין, מלח, פלפל, שמן זית ומים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
שמן זיתשמן זית
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
4
יוצקים את תערובת תיבול על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
דגיםדגים
5
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
6
מכסים את צלחת האפייה בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג והירקות רכים, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו