דג שיבולת שועל מצופה
דג שיבולת שועל מצופה הוא pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 76 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 25 דקות. אם יש לכם פילה בקלה, שיבולת שועל מהירה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . עם כפית מתכונים דומים: דגים משובצים פיסטוק, דג בקלה מצופה בשום, ו דג מטוגן מצופה אגוז.
הוראות
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
בקערה, להקציף יחד ביצה וחלב. פילה בקלה מעיל עם קמח; לנער את עודף. לטבול בקלה בתערובת ביצים; לאפשר עודף לטפטף. מעיל בקלה עם שיבולת שועל.
מניחים דגים אחד בכל פעם בשמן חם; מטגנים על 2 1/2 דקות, ואז להתהפך, ומטגנים על 2 1/2 דקות יותר.
הסר למגבות נייר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.