דג שמיר פלפל לימון
דג שמיר פלפל לימון דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 582 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ Allrecipes יש 6 אוהדים. אם יש לכם חמאה, פלפל לימון, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. גריל לימון שמיר דגים, דגים פריכים עם רוטב שמיר לימון, ו דגים פריכים עם רוטב שמיר לימון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים פילה דגים בצלחת מיקרוגל בטוח.
חותכים חמאה לחתיכות ומניחים על כל הדגים.
מפזרים שמיר עשב ופלפל לימון.
טפטוף מיץ לימון טרי על כל הדג.
מכסים ומבשלים על גבוה במשך 3 עד 5 דקות או עד הדג הופך לבן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.