דגים וולינגטון
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו פשטידת דגים וגבינה בסגנון וולינגטון, אלק וולינגטון, ו חם ולינגטון. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). פרוס פילה בקלה בחצי אופקית כדי להניב 2 פרוסות דקות; להפריש.
במחבת מעל חום בינוני, להמס חמאה. מערבבים בצל ופטריות, ומבשלים עד מתרכך, 3-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל; מניחים בצד להתקרר מעט.
בקערה בינונית, למזג את פטה ושמנת.
על משטח מקומח קלות, לרדד את הבצק כדי להפוך 12x14 מלבן אינץ'.
מניחים 1 פרוסה של פילה בקלה במרכז המלבן.
מורחים עם 1/2 תערובת פטה ושכבה עם חתיכת פילה האחר.
מורחים את תערובת פטה הנותרים על גבי. מקפלים קצוות מאפים על המילוי לכיוון המרכז, ולאטום עם ביצה.
מברשת מאפה מכל הצדדים עם ביצה.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו