קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

דגים וצ'יפס

דגים וצ'יפס
זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך חומץ מאלט, תפוחי אדמה ראסט, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 85%. דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חום 3 אינץ ' של השמן בטיגון עמוק ל 325 מעלות F. לחלופין, להשתמש במחבת כבדה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לשבבים (כלומר, צ ' יפס) על גודל האצבע המורה שלך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
4
שים את תפוחי האדמה בסל טיגון נמוך לתוך השמן. מטגנים את הצ ' יפס במשך 2 עד 3 דקות; הם לא צריכים להיות פריך או מבושל לחלוטין בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הסר את השבבים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
לסובב את טמפרטורת השמן עד 375 מעלות F. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
מערבבים סודה מים וביצה ושופכים לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
להקציף לבלילה חלקה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מורחים את קמח האורז על צלחת. לדלות את חתיכות הדגים בקמח האורז ולאחר מכן לטבול אותם לתוך הבלילה, לתת עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
שים את השבבים בתחתית סל הטיגון ושוקע בזהירות בשמן החם. בזהירות להוריד את הדגים מוכים לתוך שמן מבעבע על גבי השבבים. מטגנים את הדגים וצ ' יפס במשך 4 עד 5 דקות עד פריך וחום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
הסר את הסל ולנקז את הדגים וצ ' יפס על מגבות נייר; העונה קלות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
12
מגישים עטוף קונוס עיתון עם חומץ מאלט ו / או רוטב טרטר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
רוטב טרטררוטב טרטר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.