זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך חומץ מאלט, תפוחי אדמה ראסט, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 85%. דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חום 3 אינץ ' של השמן בטיגון עמוק ל 325 מעלות F. לחלופין, להשתמש במחבת כבדה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לשבבים (כלומר, צ ' יפס) על גודל האצבע המורה שלך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
שים את תפוחי האדמה בסל טיגון נמוך לתוך השמן. מטגנים את הצ ' יפס במשך 2 עד 3 דקות; הם לא צריכים להיות פריך או מבושל לחלוטין בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
הסר את השבבים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
לסובב את טמפרטורת השמן עד 375 מעלות F. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
7
מערבבים סודה מים וביצה ושופכים לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזים
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
להקציף לבלילה חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מורחים את קמח האורז על צלחת. לדלות את חתיכות הדגים בקמח האורז ולאחר מכן לטבול אותם לתוך הבלילה, לתת עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
שים את השבבים בתחתית סל הטיגון ושוקע בזהירות בשמן החם. בזהירות להוריד את הדגים מוכים לתוך שמן מבעבע על גבי השבבים. מטגנים את הדגים וצ ' יפס במשך 4 עד 5 דקות עד פריך וחום.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
הסר את הסל ולנקז את הדגים וצ ' יפס על מגבות נייר; העונה קלות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
מגישים עטוף קונוס עיתון עם חומץ מאלט ו / או רוטב טרטר.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.