דגים מטוגנים ספרדיים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? דגים מטוגנים ספרדיים יכולים להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפלים, פטרוזיליה, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל מונקפיש ספרדי, Monkfish מטוגן: Codan ב Umido, ו דגים מטוגנים עם בייקון ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמוקה גדולה, לחמם את השמן על חום מתון.
מוסיפים את הבצל, הפלפלים והמלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל רך, כ -5 דקות. מערבבים את השום והשרי; מבשלים במשך 1 דקה.
מוסיפים את מיץ הצדפות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
להעביר את התוכן של המחבת לבלנדר או מעבד מזון ומחית.
מוסיפים את השקדים והפלפל השחור. דופק עד האגוזים קצוצים בסדר גמור. החזר את הרוטב למחבת.
תביא את הרוטב רק לרתיחה ולהוסיף את הדג למחבת. מבשלים, מכוסה, עד הרגע, 10 עד 12 דקות. חותכים את הדג באלכסון ומגישים עם פטרוזיליה זרועה מעל.
חלופות דגים: למרות דגי הנזיר הוא די מוצק, יחסית מוצק, דגים לבנים עבים, כגון האדוק, בקלה, או הליבוט, יהיה גם טעים מטוגן ברוטב טעם זה.
המלצת יין: ros טרי, פירותי אבל לא מתוק מדי ישלים את הטעמים הים תיכוניים כאן. חפש ros מ Rioja לבצע את הנושא הספרדי, או לנסות אחד מדרום צרפת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.