תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים סינגפוריים חריפים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 282 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צ'ילי, עירית כוסברה, שמן צמחי, עשב לימון. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סרטן צ'ילי סינגפורי, סרטן צ'ילי סינגפורי, ו כנפיים אורז עוף סינגפורי.
הוראות
1
לעשות משחה על ידי מיזוג יחד צ ' ילי, שאלוט, שום, עשב לימון, זנגביל, רוטב סויה וסוכר בבלנדר או מטחנת קפה, או להשתמש בעלי ומלט.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
צלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס שום קצוץ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מרגמה ועלי
2
מחממים את השמן במחבת קטנה ומבשלים את הדבק במשך 2 דקות עד שהוא כהה מעט ואתה באמת יכול להריח את התבלינים. מתבלים במעט מלח אם תרצו, ואז מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
שים את הדג על מחבת גריל, ולאחר מכן להשתמש בחלק האחורי של כפית למרוח את הדבק בכל רחבי, מה שהופך שכבה דקה המכסה את כל הדג. פופ מתחת לגריל ומבשלים 10 דקות עד פתיתי דגים בקלות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.