קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות90
מגזין

דגים קלים ומתובלים

דגים קלים ומתובלים
. עם כפית נסו באחה טאקו דגים קלים, טאקו דגים קל וטעים, ו טאקו דגים מטוגנים קלים וקלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים גיליון נייר אלומיניום על תבנית אפייה, וגריז קלות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מניחים פילה על הנייר, ומפזרים אבקת שום, מלח ופלפל. רוטב פיקנטה כפית על פילה, ולסחוט מיץ ליים מעל. הביאו את צידי נייר הכסף יחד, וקפלו את התפר כדי לאטום את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות