דגנים וריקוטה פאי
מתכונים דומים: 100% פנקייק ריקוטה לימון גרגר שלם, מאפינס ריקוטה משמש ללא דגנים, ו עוגת שוקולד ללא דגנים עם ריקוטה דבש.
הוראות
כף ריקוטה לתוך מסננת בסדר רשת גדולה או מסננת מרופדת בעובי כפול של גזה או מסנן קפה סוג סל. מניחים את המסננת מעל קערה ומכסים היטב את הריקוטה בניילון נצמד.
ניקוז במקרר לפחות לילה, או עד 24 שעות. זרוק את הנוזל בתחתית הקערה.
תהליך 2 כוסות של סוכר מגורען, 4 חלמונים, ואת גרידת לימון בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב מתכת עד שכל החומרים מעורבבים.
הוסף את החמאה ואת התהליך, באמצעות פולסים on/off מהירים, רק עד incorporated. לגרד את הבצק לתוך קערת ערבוב ומערבבים את הקמח רק עד שיש לך בצק חלק. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר לפחות שעה, או עד 1 יום.
משרים את גרעיני החיטה בקערה עם מספיק מים כדי לכסות בשלוש אצבעות עד שהתרככו, 3 עד 4 שעות.
להביא את החלב לרתיחה בסיר בינוני. מערבבים את החיטה סחוטה ו 1/4 כוס הסוכר מגורען. לחזור רתיחה עדינה לבשל, ערבוב מדי פעם, עד גרעינים חיטה הם במכרז אבל עדיין יש ביס, כ 45 דקות. (רוב החלב נספג.)
ניקוז, וקריר לטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 177°. חמאה מחבת springform 12 אינץ'.
מגלגלים שני שלישים מהבצק למעגל 16 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. הרם את עיגול הבצק לתוך המחבת, לחץ עליו בעדינות על הקרקעית והצדדים לתוך הפינות של המחבת. קרוב לוודאי שהבצק ייקרע. אל תיבהל, פשוט לחץ על הקצוות הקרועים יחד לאחר התאמת הבצק למחבת.
מרדדים את הבצק הנותר על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ', להחליק על תבנית אפייה. מקררים את המחבת מצופה בצק מגולגל עד הצורך.
לעבד את הנותרים 2 1/4 רבע כוסות סוכר מגורען, ביצים, חלמונים בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב מתכת עד צהוב חיוור. כפית בריקוטה מנוקזת ומוסיפים את המים הכתומים ואת הקינמון.
מערבבים, באמצעות פעימות on/off מהירות, רק עד מעורבב. לגרד את תערובת ריקוטה לתוך הקערה עם התבואה, לפזר את קליפת הפרי מסוכר על כל, ולקפל יחד עם מרית גומי עד מעורבב. לגרד את המילוי לתוך פגז מאפה מוכן מראש.
חותכים את מעגל מאפה 12 אינץ 'לרצועות 1/2 אינץ'. הפוך את הסריג העליון על ידי הנחת רצועות של הבצק לסירוגין כיוונים על המילוי. לחץ על רצועות הבצק בעדינות כדי לצרף אותם לבצק לאורך הצדדים של המחבת וצבוט את כל הבצק התלוי.
אופים עד מאפה הוא חום זהוב והמרכז מרגיש קפיצי כאשר דקר עם אצבע, על 1 1/2 שעות.
הסר, להתקרר לחלוטין לפני ההגשה. העוגה תישאר בקירור עד שבוע. זה יהיה טוב יותר יום או יומיים לאחר האפייה.
מפזרים סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.
הודפס שוב באישור המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה, על ידי לידיה מאטיצ ' יו באסטיאניץ
Alfred A. Knopf, New York