קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

דגנים וריקוטה פאי

דגנים וריקוטה פאי
מתכונים דומים: 100% פנקייק ריקוטה לימון גרגר שלם, מאפינס ריקוטה משמש ללא דגנים, ו עוגת שוקולד ללא דגנים עם ריקוטה דבש.

הוראות

1
כף ריקוטה לתוך מסננת בסדר רשת גדולה או מסננת מרופדת בעובי כפול של גזה או מסנן קפה סוג סל. מניחים את המסננת מעל קערה ומכסים היטב את הריקוטה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ניקוז במקרר לפחות לילה, או עד 24 שעות. זרוק את הנוזל בתחתית הקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
תהליך 2 כוסות של סוכר מגורען, 4 חלמונים, ואת גרידת לימון בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב מתכת עד שכל החומרים מעורבבים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף את החמאה ואת התהליך, באמצעות פולסים on/off מהירים, רק עד incorporated. לגרד את הבצק לתוך קערת ערבוב ומערבבים את הקמח רק עד שיש לך בצק חלק. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר לפחות שעה, או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
1
משרים את גרעיני החיטה בקערה עם מספיק מים כדי לכסות בשלוש אצבעות עד שהתרככו, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לנקז היטב.
3
להביא את החלב לרתיחה בסיר בינוני. מערבבים את החיטה סחוטה ו 1/4 כוס הסוכר מגורען. לחזור רתיחה עדינה לבשל, ערבוב מדי פעם, עד גרעינים חיטה הם במכרז אבל עדיין יש ביס, כ 45 דקות. (רוב החלב נספג.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
חיטהחיטה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
ניקוז, וקריר לטמפרטורת החדר.
5
מחממים תנור ל 177°. חמאה מחבת springform 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגלגלים שני שלישים מהבצק למעגל 16 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. הרם את עיגול הבצק לתוך המחבת, לחץ עליו בעדינות על הקרקעית והצדדים לתוך הפינות של המחבת. קרוב לוודאי שהבצק ייקרע. אל תיבהל, פשוט לחץ על הקצוות הקרועים יחד לאחר התאמת הבצק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מרדדים את הבצק הנותר על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ', להחליק על תבנית אפייה. מקררים את המחבת מצופה בצק מגולגל עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לעבד את הנותרים 2 1/4 רבע כוסות סוכר מגורען, ביצים, חלמונים בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב מתכת עד צהוב חיוור. כפית בריקוטה מנוקזת ומוסיפים את המים הכתומים ואת הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מערבבים, באמצעות פעימות on/off מהירות, רק עד מעורבב. לגרד את תערובת ריקוטה לתוך הקערה עם התבואה, לפזר את קליפת הפרי מסוכר על כל, ולקפל יחד עם מרית גומי עד מעורבב. לגרד את המילוי לתוך פגז מאפה מוכן מראש.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיותעוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיות
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
חותכים את מעגל מאפה 12 אינץ 'לרצועות 1/2 אינץ'. הפוך את הסריג העליון על ידי הנחת רצועות של הבצק לסירוגין כיוונים על המילוי. לחץ על רצועות הבצק בעדינות כדי לצרף אותם לבצק לאורך הצדדים של המחבת וצבוט את כל הבצק התלוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים עד מאפה הוא חום זהוב והמרכז מרגיש קפיצי כאשר דקר עם אצבע, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר, להתקרר לחלוטין לפני ההגשה. העוגה תישאר בקירור עד שבוע. זה יהיה טוב יותר יום או יומיים לאחר האפייה.
13
מפזרים סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
14
הודפס שוב באישור המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה, על ידי לידיה מאטיצ ' יו באסטיאניץ
15
Alfred A. Knopf, New York