קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

דגנים וריקוטה פאי

דגנים וריקוטה פאי
מתכונים דומים: 100% פנקייק ריקוטה לימון גרגר שלם, מאפינס ריקוטה משמש ללא דגנים, ו עוגת שוקולד ללא דגנים עם ריקוטה דבש.

הוראות

1
כף ריקוטה לתוך מסננת בסדר רשת גדולה או מסננת מרופדת בעובי כפול של גזה או מסנן קפה סוג סל. מניחים את המסננת מעל קערה ומכסים היטב את הריקוטה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
ניקוז במקרר לפחות לילה, או עד 24 שעות. זרוק את הנוזל בתחתית הקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
תהליך 2 כוסות של סוכר מגורען, 4 חלמונים, ואת גרידת לימון בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב מתכת עד שכל החומרים מעורבבים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף את החמאה ואת התהליך, באמצעות פולסים on/off מהירים, רק עד incorporated. לגרד את הבצק לתוך קערת ערבוב ומערבבים את הקמח רק עד שיש לך בצק חלק. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר לפחות שעה, או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1
משרים את גרעיני החיטה בקערה עם מספיק מים כדי לכסות בשלוש אצבעות עד שהתרככו, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לנקז היטב.
3
להביא את החלב לרתיחה בסיר בינוני. מערבבים את החיטה סחוטה ו 1/4 כוס הסוכר מגורען. לחזור רתיחה עדינה לבשל, ערבוב מדי פעם, עד גרעינים חיטה הם במכרז אבל עדיין יש ביס, כ 45 דקות. (רוב החלב נספג.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
חיטהחיטה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
ניקוז, וקריר לטמפרטורת החדר.
5
מחממים תנור ל 177°. חמאה מחבת springform 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מגלגלים שני שלישים מהבצק למעגל 16 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. הרם את עיגול הבצק לתוך המחבת, לחץ עליו בעדינות על הקרקעית והצדדים לתוך הפינות של המחבת. קרוב לוודאי שהבצק ייקרע. אל תיבהל, פשוט לחץ על הקצוות הקרועים יחד לאחר התאמת הבצק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מרדדים את הבצק הנותר על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ', להחליק על תבנית אפייה. מקררים את המחבת מצופה בצק מגולגל עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לעבד את הנותרים 2 1/4 רבע כוסות סוכר מגורען, ביצים, חלמונים בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב מתכת עד צהוב חיוור. כפית בריקוטה מנוקזת ומוסיפים את המים הכתומים ואת הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים, באמצעות פעימות on/off מהירות, רק עד מעורבב. לגרד את תערובת ריקוטה לתוך הקערה עם התבואה, לפזר את קליפת הפרי מסוכר על כל, ולקפל יחד עם מרית גומי עד מעורבב. לגרד את המילוי לתוך פגז מאפה מוכן מראש.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיותעוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיות
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
חותכים את מעגל מאפה 12 אינץ 'לרצועות 1/2 אינץ'. הפוך את הסריג העליון על ידי הנחת רצועות של הבצק לסירוגין כיוונים על המילוי. לחץ על רצועות הבצק בעדינות כדי לצרף אותם לבצק לאורך הצדדים של המחבת וצבוט את כל הבצק התלוי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים עד מאפה הוא חום זהוב והמרכז מרגיש קפיצי כאשר דקר עם אצבע, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
הסר, להתקרר לחלוטין לפני ההגשה. העוגה תישאר בקירור עד שבוע. זה יהיה טוב יותר יום או יומיים לאחר האפייה.
13
מפזרים סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
14
הודפס שוב באישור המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה, על ידי לידיה מאטיצ ' יו באסטיאניץ
15
Alfred A. Knopf, New York