קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דובדבן קלפוטי

דובדבן קלפוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דובדבן Clafouti. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 221 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, ביצים, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Clafouti דובדבן עם זיגוג בלסמי דובדבן, Cherry Clafouti, ו Cherry Clafouti (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f. מחבת עוגת חמאה orramekins. מסדרים דובדבנים במחבת layerin אחת.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב חלב ושמנת בקטןמאוקפן; להביא רק לחום overmedium רתיחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
מערבבים ביצים, קמח, סוכר, גרידת לימון, וניל ומלח בקערה בינונית; להקציף כדי להתמזג. בהדרגהסיכון בתערובת חלב חם; להקציף untilcustard הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים פודינג evenlyover דובדבנים במחבת. אם יש צורך, עדין בלחיצת יד כדי לאפשר פודינג להתיישב.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים clafouti עד פודינג מוגדר ואטופ הוא חום זהוב, על 30 דקות עבורramekins ו 45-55 דקות עבור cakepan.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בואו מגניב 3 דקות, ולאחר מכן להפעיל צד מחבת knifearound כדי לשחרר clafouti (אם שימוש במחבת עוגה). אבק העליון עם אבקותסוגר; לחתוך טריזים לשרת.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
בתיאבון