דובדבן קלפוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דובדבן Clafouti. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 221 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, ביצים, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Clafouti דובדבן עם זיגוג בלסמי דובדבן, Cherry Clafouti, ו Cherry Clafouti (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f. מחבת עוגת חמאה orramekins. מסדרים דובדבנים במחבת layerin אחת.
שלב חלב ושמנת בקטןמאוקפן; להביא רק לחום overmedium רתיחה. תניח בצד.
מערבבים ביצים, קמח, סוכר, גרידת לימון, וניל ומלח בקערה בינונית; להקציף כדי להתמזג. בהדרגהסיכון בתערובת חלב חם; להקציף untilcustard הוא חלק.
יוצקים פודינג evenlyover דובדבנים במחבת. אם יש צורך, עדין בלחיצת יד כדי לאפשר פודינג להתיישב.
אופים clafouti עד פודינג מוגדר ואטופ הוא חום זהוב, על 30 דקות עבורramekins ו 45-55 דקות עבור cakepan.
בואו מגניב 3 דקות, ולאחר מכן להפעיל צד מחבת knifearound כדי לשחרר clafouti (אם שימוש במחבת עוגה). אבק העליון עם אבקותסוגר; לחתוך טריזים לשרת.