דובדבן שקדים תינוק הולנדי
דובדבן שקדים הולנדית התינוק דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 4 מנות . מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פילסבורי best® קמח כל המטרה, תמצית שקדים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תות שדה אוכמניות שקדים תינוק הולנדי, יוגורט שקדים קמח הולנדית התינוק, ו אפרסק הולנדית בייבי פנקייק עם דובדבן קומפוט.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F. ממיסים חמאה בצלחת פאי 9 אינץ ' בתנור.
מברשת חמאה על כל החלק הפנימי של הצלחת.
מערבבים חלב, קמח, ביצים, סוכר ותמצית שקדים במיכל בלנדר. תהליך באמצעות מספר פולסים כדי להפוך את הבלילה חלקה.
יוצקים את הבלילה לצלחת עוגה חמה.
להפחית חום ל 350 מעלות F.
אופים 5 עד 8 דקות יותר או עד חום זהוב.
מפזרים אבקת סוכר אם תרצה.
חותכים לפרוסות ומגישים מיד.