דובדבני דבש ורוזמרין וקרוסטיני גבינה כחולה עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 75 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לך שאלוט, לקשט: פלפל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ענבים קלויים, גבינה כחולה, & דבש קרוסטיני, קרוסטיני ענבים עם ממרח גבינה כחולה ודבש, ו לחם רוזמרין עם גבינה כחולה, ענבים ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
סאוט שאלוט בשמן חם במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים דובדבנים (וכל נוזל בחבילה) ו-5 המרכיבים הבאים. לבשל, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
3
בואו לעמוד 10 דקות.
4
מחלקים ארוגולה בין פרוסות לחם קלוי. למעלה כל אחד עם תערובת דובדבן 1 פרוסת גבינה כחולה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.