דובדבנים קלויים עם קקאו-מוקה Granitan נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, קפה, קירש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו שוקו מוקה, מוקה שוקו חם, ו שוקו חם מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור; מחממים ל 177°. Mist צלחת אפיית זכוכית מרובעת 9 אינץ ' עם ספריי בישול. מערבבים דובדבנים, 2 כף. סוכר, קירש ומיץ בתבנית אפייה לשלב. צלי עד מבעבע ומיצים יש התעבה, כ -15 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בואו לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים בחלב ותמציות; יוצקים לתוך עוד צלחת אפייה מרובעת 9 אינץ'. להקפיא עד קפוא לחלוטין, על 1hour, גירוד גבישים קפואים מקצה מחבת עם מזלג כל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
6
כאשר מוכן לשרת, לגרד granita למשקפיים צוננים, לשבור את כל חתיכות גדולות עם מזלג. למעלה עם דובדבנים.