דולסה דה לצ'ה טורטה (וולדור)
המתכון Dulce de Leche Torte (Volador) יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 1 שעה. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. אם יש לכם ממתקים סוכר, dulce de leche, ליווי: גלידה naranjillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Dulce de Leche, ו Dulce De Leche Pie (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע. בנדיבות מברשת תבנית אפייה גדולה עם שמן צמחי.
מערבבים יחד חלמונים, חלב ומלח.
לשים קמח בקערה גדולה ולעשות באר במרכז.
מוסיפים תערובת חלמון היטב ומערבבים בעדינות עם מזלג, בהדרגה מושך קמח הקרוב ביותר לתערובת ביצה כדי להפוך את הדבק. ללוש את כל הקמח שנותר עם הידיים כדי ליצור בצק (הבצק יהיה מאוד מוצק).
מעבירים את הבצק אל משטח העבודה ללוש, בעדינות לאבק עם קמח נוסף לפי הצורך, עד חלקה אלסטית, 8 עד 10 דקות.
לשטח את הבצק לדיסק, ולאחר מכן לרבע וליצור כל רבע לכדור.
שמירה על הבצק שנותר מכוסה במגבת מטבח( לא בד טרי), היטב לגלגל 1 חתיכת על משטח נקי לתוך 12 אינץ ' עגול, הרמת בצק מפנה לפי הצורך. (הבצק יהיה מעט דביק אבל יתרומם בקלות; עגול יהיה דק מאוד עם קצוות לא אחידים.)
העברת גיליון אפייה ואופים עד קצה זהוב תלתלים למעלה, על 5 דקות. בזהירות להתהפך ואופים עד מבושל דרך ושני הצדדים הם זהובים בכמה כתמים (להרים לבדוק), 3 עד 4 דקות יותר.
חזור עם הבצק שנותר. (מאפה יהיה חפיפה על מדפים.)
מערבבים יחד dulce de leche ומים בקערה. אם התערובת אינה להפיץ, חם בסיר כבד קטן מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא עד חלקה. רזה עם מים נוספים במידת הצורך.
סדר 1 שכבת מאפה על צלחת הגשה ולהפיץ באופן שווה עם מילוי 2/3 כוס. חזור עם 2 שכבות מאפה יותר הנותרים מילוי, שכבות לערום.
אבק שנותר שכבת מאפה עם ממתקים סוכר ולסדר על גבי.
כדי לשרת, לחתוך או לפצח טורט לחלקים באמצעות 2 כפות גדולות.
* סיבובים מאפה יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר שקיות sealable בטמפרטורת החדר.* טורט, ללא סוכר ממתקים, ניתן להרכיב 2 שעות קדימה, כל הזמן, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, בטמפרטורת החדר. אבק עם ממתקים סוכר רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.