דונאטס מושחתים עם זיגוג לבן ושוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל דונאטס Decadent עם זיגוג שוקולד לבן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, קצפת כבדה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 34 דקות. נסו סופגניות מיושנות עם זיגוג שוקולד, סופגניות סיידר תפוחים עם זיגוג שוקולד, ו סופגניות שוקולד אפויות עם זיגוג תות (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי גדול, יוצקים את השמן לעומק של 2 אינץ'; חום ל 360 מעלות F.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את השמנת החמוצה, חלב וביצים.
מוסיפים לתערובת הקמח, ערבוב לשלב.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות.
גליל לעובי 3/4 אינץ'. באמצעות חותך עגול 3 אינץ', לחתוך את הסופגניות. באמצעות חותך עגול 1 אינץ', לחתוך את מרכז כל סופגנייה.
מטגנים את הסופגניות, בקבוצות, במשך 1 דקות לכל צד.
בקערה קטנה, לשלב את השוקולד הלבן ו 2 כפות שמנת כבדה. מיקרוגל במרווחים גבוהים של 30 שניות, ערבוב בין כל אחד, עד השוקולד נמס וחלק (על 1 דקה בסך הכל).
בקערה קטנה, לשלב את השוקולד מריר ו הנותרים 2 כפות שמנת כבדה. מיקרוגל במרווחים גבוהים של 30 שניות, ערבוב בין כל אחד, עד השוקולד נמס וחלק (על 1 דקה בסך הכל).